Thema

De Seniorenraad is er voor ouderen in Aalst en Waalre.

De Seniorenraad stelt zich ten doel te bevorderen dat alle senioren nu en in de toekomst op een prettige manier in de gemeente Waalre kunnen wonen en oud worden. We willen de zelfstandigheid, de participatie als volwaardig lid van de samenleving en het welzijn van ouderen bevorderen.

Wat doen we zoal?

Via bijeenkomsten en gesprekken met ouderen in de wijken en ouderenorganisaties informeren we ons over wat er in de gemeente Waalre leeft. We overleggen met mensen die betrokken zijn bij zorg, welzijn, veiligheid, wonen en voorzieningen. We adviseren het gemeentebestuur van Waalre (BW).

Doe mee!

Als ons werk u aanspreekt dan kunt u: uzelf laten informeren via een abonnement op onze Nieuwsbrief. Of uw mening laten meetellen en..... misschien bent u de persoon die wij zoeken om: Mee te werken in onze projecten. Laat ons weten wat uw interesse heeft. Of lid te worden van de Seniorenraad.

Ouderenverenigingen organiseren "ontmoeting"

Voor ouderen in Aalst en Waalre is er heel wat te doen.

Alt

Onze altijd bezige ouderenverenigingen leveren daaraan een grote bijdrage. Zij bieden een gevarieerd programma met cultuur, sport en ontspanning.

Nog geen lid? Meld u aan!

Organiseer uw eigen ontmoeting!

In ons menu ziet u onze Thema's

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en zodadelijk 2022, hebben Waalrese groeperingen met Senioren onder het motto "Wat ouderen willen" een beknopt overzicht samengesteld met onderwerpen waarvoor ze bijzondere aandacht vragen. De partijprogramma's zijn tijdens een drukbezochte bijeenkomst van senioren met de politieke partijen geïnventariseerd en besproken. De aandachtspunten zijn gegroepeerd in de volgende thema's:
U vindt deze thema's terug in het menu van onze pagina's waardoor u ontwikkelingen in Waalre (en daarbuiten) rond deze thema's kunt volgen.